Pressbyrån bakom skateboardklippet

2017-06-14 08:38  

Pressbyrån och Splay ligger bakom skateboardklippet som blivit viralt.

I klippet syns en något klumpig skateboardåkare som ramlar av sin bräda, vilken i sin tur fortsätter att rulla. Då kommer en cyklist och kör på skateboarden, varpå han trillar av cykeln och faller rakt ut över kajkanten och ner i vattnet.

Klippet fick över 20 miljoner visningar det första dygnet, varav varav 11 miljoner via Unilads Facebooksida, vilket gör klippet till ett av Unilads mest sedda klipp i juni hittills.

Dessutom ligger klippet på 9GAG:s heta lista, Ladbible, Bestvines instagram och var igår det högst poängsatta klippet på Reddit globalt.

Bakom klippet står Pressbyrån och Splay som tillsammans har tagit fram webbtv-serien ”Nyhetsbyrån”. I programserien bildar några av Splays största influencers en redaktion som ska skapa nyheter – med målet att få genomslag i andra nyhetsmedier.

Kolla in klippet här.

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt