Prata live med en röjdykare i försvarets egna chatroulette

2015-05-11 13:32  

Försvarsmakten låter intresserade samtala med röjdykare, hundförare och sambandsofficerare – mitt under pågående uppdrag.

I rekryteringskampanjen "Som vilken annan jobbintervju som helst. Nästan" ska man kunna prata med några av Försvarsmaktens anställda mitt under deras uppdrag. Kampanjen beskrivs som "en väldigt annorlunda form av chatroulette".

– Vi vill gärna öppna upp Försvarsmakten för att de som är intresserade ska kunna komma lite närmare och förstå bättre vad vi håller på med, säger Robert Forss, chef för marknadssketionen på Försvarsmakten, i ett pressmeddelande.

Samtalen kommer att genomföras från 20 maj till 1 juni och arrangeras via en särskild sajt.

Med kampanjen vill Försvarsmakten visa upp hur stor bredd det finns inom försvaret och skapa dialog med unga vuxna.

– Våra rekryteringskampanjer har även tidigare försökt flytta upplevelsen närmare verkligheten och mycket närmare än såhär kan man inte komma. Nu välkomnar vi potentiella medarbetare till vår verklighet i realtid, säger Annika Ivner, projektledare inom marknadsföring på Försvarsmakten, i ett pressmeddelande.

Kampanjen kommer att synas från 11 maj till 17 juni i tv, utomhus och på webben.

Andreas Gabrielsson

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt