Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Postkodlotteriet låter svenskarna rösta på Sveriges bästa gata

Publicerad: 17 april 2015, 04:15
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:04

Skog och mark eller många butiker. Åsikterna skiljer sig om vad som är en bra gata. Därför anordnar Postkodlotteriet en tävling.


Ämnen i artikeln:

Postkodlotteriet

Postkodlotteriet vill ta reda på vad som kännetecknar en bra gata. För att göra det lanseras tävlingen "Sveriges bästa gata" där svenska folket kan rösta.

Tävlingen pågår fram till 2 juni och en stor vinnare samt lokala vinnare i varje län ska koras.

– Självklart skiljer sig åsikterna om vad som är en bra gata från person till person, vissa värdesätter restauranger och butiker och andra närheten till skog eller badplats, säger Rickard Sjöberg, programledare av Postkodlotteriet, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Eftersom alla får vara med och rösta tror jag vi kommer hitta den gatan som har den perfekta blandningen av allt vad vi svenskar vill ha.

Efter att svenska folket har fått rösta på sina favoritgator kommer en jury, bestående av bland annat Rickard Sjöberg och vinstutdelaren Sandra Dahlberg, utvärdera länsvinnarna och välja tre finalister.

När det är gjort får svenskarna återigen rösta på ett av de tre bidragen. Den vinnande gatan får en sommarfest.

Pr-byrån bakom kampanjen är Agency International Campaigns och den digitala byrån är In The Cold.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Postkodlotteriet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.