Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Pensionsmyndigheten släpper ramadankalender

Publicerad: 28 Oktober 2013, 04:47
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:58

Pensionsmyndigheten lanserar bland annat en ramadankalender för att öka kännedomen hos invånare med utländsk härkomst.


Ämnen i artikeln:

CitatPensionsmyndigheten

För att öka de bosattas, med annat modersmål än svenska, kännedom om Pensionsmyndigheten lanseras idag en flerspråkig kampanj.

– Det som sticker ut är att vi som myndighet har en årsalmanacka med en ramadankalender för 2014 på arabiska och somaliska med budskapet att ”alla som bor eller arbetar i Sverige tjänar in till sin pension och vi på Pensionsmyndigheten hjälper dig med dina frågor, ofta på ditt eget språk", säger Mattias Bengtsson Bylund, pressekreterare på Pensionsmyndigheten.

Huvudbudskapet i kampanjen lyder "Alla som arbetar och bor i Sverige har rätt till pension", och ska råda bot på att flera språkgrupper i Sverige har mycket låg kännedom om myndigheten.

Det är reklambyrån Citat som ligger bakom kampanjen och totalt kommer kampanjen synas på åtta olika språk. Genom IP-annonsering och radioreklam ska uppmärksamhet drivas till kampanjsidorna.

 

 

 

 

Gustav Thunander

Ämnen i artikeln:

CitatPensionsmyndigheten

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.