Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Kampanjer

Pensionsmyndigheten släpper ramadankalender

Pensionsmyndigheten lanserar bland annat en ramadankalender för att öka kännedomen hos invånare med utländsk härkomst.


Publicerad 2013-10-28 04:47
Uppdaterad 2015-12-06 12:58

Ämnen i artikeln:

Citat

Dela artikeln:

För att öka de bosattas, med annat modersmål än svenska, kännedom om Pensionsmyndigheten lanseras idag en flerspråkig kampanj.

– Det som sticker ut är att vi som myndighet har en årsalmanacka med en ramadankalender för 2014 på arabiska och somaliska med budskapet att ”alla som bor eller arbetar i Sverige tjänar in till sin pension och vi på Pensionsmyndigheten hjälper dig med dina frågor, ofta på ditt eget språk", säger Mattias Bengtsson Bylund, pressekreterare på Pensionsmyndigheten.

Huvudbudskapet i kampanjen lyder "Alla som arbetar och bor i Sverige har rätt till pension", och ska råda bot på att flera språkgrupper i Sverige har mycket låg kännedom om myndigheten.

Det är reklambyrån Citat som ligger bakom kampanjen och totalt kommer kampanjen synas på åtta olika språk. Genom IP-annonsering och radioreklam ska uppmärksamhet drivas till kampanjsidorna.

 

 

 

 

Gustav Thunander

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.