Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag07.06.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Pampers släpper Bebis-app

Publicerad: 28 April 2011, 04:58
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:12

Blöjjätten Pampers lanserar bebis-appen "Hello Baby" som skildrar ett barns tillväxt under graviditeten i en virtuell livmoder.


Ämnen i artikeln:

PampersUnicef

Gratisapplikationen riktar sig till blivande föräldrar och skildrar ett barn från vecka fem till 40 med ljud och bilder inifrån magen.

– Vi vet att graviditeten kan vara ganska abstrakt för föräldrar. Genom appen kan vi interagera med våra konsumenter och hjälpa dem förstå vad som händer, säger Cecilia Udekwu, pr-chef på Pampers och fortsätter:

– För oss att är det ett sätt att bygga ett förhållande till våra konsumenter.

Sedan 2006 samarbetar Pampers med FN:s barnfond, Unicef. Bebis-applikationen är en del av det samarbetet där Pampers skänker ett stelkrampsvaccin till Unicef för varje nedladdning av applikationen.

– Nu hoppas vi på att bygga ett intresse hos föräldrar och att så många som möjligt ska ladda ner den för vår slutliga målsättning är att utrota stelkramp i u-länder, säger Cecilia Udekwu.

Applikationen "Hello Baby" är framtagen i samarbete med Apegroup.

Stephan Drenzel

Ämnen i artikeln:

PampersUnicef

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.