Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Oddsets nya reklamfilm: Så ska Sverige ta VM-guld

Publicerad: 25 maj 2018, 14:28
Uppdaterad: 25 maj 2018, 14:28

Jimmy Durmaz i Oddsets nya reklamfilm. Foto: Pressbild.

Landslagsmittfältaren Jimmy Durmaz förklarar hur Sverige ska lyckas under sommarens fotbolls-VM i Oddsets nya reklamfilm. Se filmen här.


Ämnen i artikeln:

Fotbolls-VMOddset

Bara 20 dagar återstår till en av årets stora sporthöjdpunkter: sommarens fotbolls-VM i Ryssland. Då ska det svenska herrlandslaget, som missat de två senaste mästerskapen (2010 och 2014), spela nu sin första VM-match på tolv år. 

Och det är lite som en underdog som den svenska truppen nu förbereder sig inför turneringen. Eller? I sin senaste VM-kampanj frågar Oddset den svenska landslagsmittfältaren Jimmy Durmaz om hur Sverige ska lyckas knipa sommarens VM-guld.

Fotbollsproffset tar fasta på att det i ett VM kan hända vad som helst; även jättarna kan misslyckas och då är det överraskningarna som tar över.

– Jimmy var vårt förstahandsval för den här kampanjen då han verkligen personifierar Oddsets varumärke där vi alltid strävar efter värme, professionalitet och mycket glimt i ögat. Sedan älskar jag hans något osvenska inställning. Att vi faktiskt kan vinna, något många tyckare vill försöka slå hål på. Man ställer väl inte upp i ett mästerskap om man inte tror att man har chans att gå hela vägen, säger Eva Evesjö, kommunikationsansvarig på Oddset, i ett pressmeddelande. 

Kampanjen är en del av "Den som vet mest vinner mest", ett koncept som byrån Perfect Fools relanserade under vintern, där Oddset där de låter idrottare besvara olika frågor för att ge Oddsets spelare mer kunskap.

Kampanjen drar igång med start i dag, fredag.

– Det var en ynnest att få jobba med Jimmy Durmaz, efter flera långa samtal med honom landade vi i en film som på ett fantastiskt sätt både fångar hans personlighet och tar Oddsets reklamvärld ett steg vidare, kommenterar Klas Lusth, executive creative director på Perfect Fools.

Oddsets kampanjfilmer är producerade av Camp David och har regisserats av ​Henrik Hallgren​.

Se filmen med Jimmy Durmaz nedan:

 

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Fotbolls-VMOddset

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.