Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Oddset låter svenska folket VM-tipsa Janne Andersson

Publicerad: 8 maj 2018, 13:06
Uppdaterad: 8 maj 2018, 13:16

Har du några tips till förbundskapten Janne Andersson?

Oddset ser till att alla kan interagera med Sveriges förbundskapten under hans dagliga promenad till jobbet. Dagarna inför att VM-truppen tas ut finns digitala skyltar längs den 12 kilometer långa promenadsträckan – där alla har chansen att ge förbundskaptenen sina bästa tips.


Ämnen i artikeln:

OddsetVisual Art

Nästan varje dag promenerar svenska herrlandslaget i fotbolls förbundskapten Janne Andersson 12 kilometer från sitt hem på Lidingö till sin arbetsplats vid Friends Arena i Solna.

Och förbundskaptenens promenadsträcka har kommit bli lite av en snackis. Bland annat Sportbladets Erik Niva har gjort en längre intervju av sin promenad med Janne Andersson, och även SVT Sport har fått en "exklusiv promenad" med den svenska förbundskapten.

Nu har promenadturen kommit till Oddset.

Under promenaden funderar, analyserar och planerar Janne Andersson för sommarens världsmästerskap i Ryssland. Genom Oddset kan nu svenska folket ge honom sina bästa tips, då promenadvägen numera kantas av digitala skärmar. Nu har alla i Sverige chansen att bidra med sin personliga kunskap och tillsammans hjälpa förbundskapeten och hans landslag att vinna hela mästerskapet.

Skyltarna uppdateras live via en hemsida – där vem som helst kan gå in och lämna sina tips.

Kampanjen är live mellan 4-11 maj och är framtagen av Perfect Fools och Oddset i samarbete med Visual Art som placerat ut skyltarna. Utöver de digitala utomhusskyltarna syns kampanjen online och i sociala medier.

Jag är övertygad om att många fotbollsintresserade sitter inne på kunskap som de vill dela med Janne. Nu finns chansen. Vi vet att ju mer Janne vet, desto större är chansen att vi gör ett framgångsrikt mästerskap. Den som vet mest vinner ju mest , säger Eva Evesjö, kommunikationsansvarig på Oddset, i ett pressmeddelande.

Sträckan på 12 kilometer tar cirka 2 timmar och går genom Lidingö Centrum, över Lidingöbron, genom Norra Djurgårdsstaden och Hagaparken till Arenastaden i Solna.

– Det finns ju många ”förbundskaptener” runt om i Sverige. Jag har stor respekt för och tycker det är kul att folk engagerar sig och har synpunkter. Och de är mer än välkomna med sina tips, säger Janne Andersson, förbundskapten för Sverige, i pressmeddelandet.

Christopher Karlsson

christopher.karlsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

OddsetVisual Art

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.