Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Kampanjer

Ny Zlatan-film från Volvo

Volvo släpper en ny reklamfilm med Zlatan Ibrahimović.


Publicerad 2016-05-26 05:33
Uppdaterad 2016-05-26 05:36

Ämnen i artikeln:

Volvo

Dela artikeln:

Volvo samarbetade med Zlatan redan 2014 med den uppmärksammade reklamfilmen där fotbollsstjärnan framför sin variant av den svenska nationalsången.

Nu är det alltså dags igen. Den nya reklamfilmen går upp måndag 30 maj på volvocars.se, i sociala medier, samt klockan 20.15 i TV4 – i pausen i matchen mellan Sverige och Slovenien i fotbolls-EM.

Redan i april kunde Dagens Media rapportera om att det uppstått kaos vid inspelningen, då hundratals fans strömmade till för att få en skymt av idolen.

– Kampanjen kommer visa betydelsen av att våga tänka annorlunda och vara trogen sina värderingar. Här finns många likheter mellan Zlatan och Volvo. Volvo har inte kommit hit genom att göra som alla andra. Vi är förstås glada över att återigen ha möjlighet att arbeta tillsammans med Zlatan, säger Per Carleö, marknadsdirektör på Volvo Car Sverige, i ett pressmeddelande.

Volvos reklambyrå är Forsman & Bodenfors.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.