Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag01.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Ny smutskampanj mot de rödgröna

Publicerad: 11 September 2014, 12:01
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:29

Alliansen lanserar film med historiska regerings- och budgetförhandlingar mellan S, V och MP.


Ämnen i artikeln:

ModeraternaAlliansenSocialdemokraterna

Filmen, som är en internproduktion och publiceras i sociala medier, heter "Är man inte förberedd är man oförberedd". Idén är att peka på den heta regeringsfrågan, där Alliansen anser att de rödgrönda partierna inte är redo att regera ihop.

Filmen visar tidigare regerings- och budgetförhandlingar mellan S, V och MP som, enligt Alliansen har misslyckats, med sena kvällsmanglingar, dörrar som smäller och bedrövade partiledare.

– Med mindre än 80 timmar kvar till valet har S, MP och V ännu inte presenterat någon gemensam politik. Totalt har de cirka 230 förslag och de är oense om nio av tio av förslagen. Det står mot en enad Allians med ett gemensamt valmanifest och en politik för fler jobb. Sverige står inför ett avgörande vägval. Med glimten i ögat och lite humor hoppas vi med denna film kunna illustrera hur viktig regeingsfrågan är, säger Per Nilsson, analys- och kommunikationschef för Nya Moderaterna, i en kommentar.

Simon Andrén

simon.andren@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.