Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Nu kan du grilla för evigt

Publicerad: 7 juli 2016, 09:32
Uppdaterad: 7 juli 2016, 09:32

På Falcons nya kampanjsajt är det alltid bra grillväder.


Ämnen i artikeln:

Falcon

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Ölvarumärket Falcons sommarkampanj har grillning i fokus. På kampanjsajten grilla4ever.se kan användarna, precis som det låter, alltid grilla. Sajten ska ligga kvar även efter att kampanjen avslutats.

Med hjälp en en timer mäter sajter hur länge användarna har grillat. Längre tid vid grillen ger sedan större chans att vinna priser. I potten ligger bland annat en Landmann Taurus-grill.

– Mat- och dryckestrenderna blir idag allt smalare. Även om vi uppskattar både mikrobryggerier och specialkunskaper så handlar öl för oss framförallt om gemenskap. När ölen är något härligt som för människor samman blir steget inte långt till sommarens alla grillningar, säger Nils Nordqvist, senior varumärkeschef på Falcon, i ett pressmeddelande.

I kampanjen ingår även en reklamfilm – kallad ”Sveriges bästa långfilm” – en hela två timmar lång film där tittarna helt sonika får se en man stå och grilla.

Kampanjen är framtagen av reklambyrån Animal.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Falcon

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev