tisdag31 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Norrlands Guld vill gå hem

Publicerad: 20 augusti 2010, 05:54
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:42

När Norrlands Guld gör comeback i tv tar man fram Sators klassiker ”I wanna go home”.

Ämnen i artikeln:

Norrlands Guld

MS

Martin Schori


Både Norrlands Guld och Sator har många trogna anhängare. Vi hoppas att de gillar både filmen och den nyinspelade låten, säger Erik Jarnsjö, marknadschef för öl på Spendrups i ett pressmeddelande.

Filmen bygger på reklamkonceptet ”När du vill vara dig själv för en stund” och har tagits fram i samarbete med Apans planet och Peacock.

Budskapet är att livet är skönt och kul livet om inte en massa trams och onaturlig statusjakt tränger sig på.

– Sator som band känner att vi passar in och kan stå för stämningen kring Norrlands Guld – det finns helt enkelt stora likheter mellan produkten Norrlands Guld och Sators ställning som ett klassikt svenskt rockband. När de sen ringde och frågade om vi kunde göra något tillsammans tog det inte lång tid att bestämma sig, säger Chips Kiesbye, sångare och gitarrist i Sator.

Filmen går upp måndag kväll i TV3, TV6 och Kanal 5 och fortsätter året ut.

<object width="320" height="265" type="application/x-shockwave-flash" data="http://csp.picsearch.com/players/cisionplayer.swf?playlist=http%3A//csp.picsearch.com/playlist%3Fauth%3D1C_M4nc7I-o8ZSfuqyCsA9qCx2qyAPXXNL1XrPAfpp01K4xM9VvBTL41_MyjyzCAMwIxioV5NfjAml0MoaqdTQ-SdHTpVjrw"><param name="movie" value="http://csp.picsearch.com/players/cisionplayer.swf?playlist=http%3A//csp.picsearch.com/playlist%3Fauth%3D1C_M4nc7I-o8ZSfuqyCsA9qCx2qyAPXXNL1XrPAfpp01K4xM9VvBTL41_MyjyzCAMwIxioV5NfjAml0MoaqdTQ-SdHTpVjrw" /><param name="allowfullscreen" value="true" /></object>

Arbetsgrupp

Byrå: Apans Planet Peacock. Projektledare: Stefan Öström. Kreatörer: Peter Fjäll, Jon Rönström, Emil Oldberg.Produktionsbolag: Stiller Studios. Producent: Jenny Serneholt. Regissör: Walther Söderlund.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev