Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag09.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Nöjesguiden och TV4 i gemensam valvaka

Publicerad: 20 Maj 2014, 12:36
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:37

Nöjesguiden och TV4 vill få unga väljare att engagera sig i valet. Nu lanserar de en gemensam valvaka i respektive kanaler.


Ämnen i artikeln:

NöjesguidenTV4

Nöjesguiden och TV4 satsar tillsammans på unga väljare fram till riksdagsvalet i höst.

Målet är att få unga att engagera sig i valet och inom ramen för satsningen kommer ett antal valprogram sändas från bland annat Almedalen, Way Out West.

Programmen kommer att sändas i Nöjesguidens kanaler och i TV4 Play.

– Planen är att göra en alternativ valvaka bortom de politiska flosklerna, lyfta frågorna som är viktigast för vår målgrupp och göra det politiska spelet så lättbegripligt som möjligt, säger Amat Levin, chefredaktör på Nöjesguiden, i ett pressmeddelande.

Valprogrammen kommer att rikta in sig på de frågor som ligger nära de unga väljarna och under själva valhelgen kommer satsningen lokaliseras till Stockholm och Södermalms krogmiljö med uppträdanden och politiska diskussioner.

Stora delar av valvakan kommer att livesändas av TV4 Play och är en del av TV4:s Nollrasism-projekt.

– TV4 har jobbat med projektet Nollrasism i över 15 år och det känns väldigt bra att i år göra det tillsammans med Nöjesguiden, säger Lisa Leuhusen, projektledare på TV4/Nollrasism, i pressmeddelandet.

Valvakan kommer bland annat att ledas av Nöjesguidens Amat Levin samt av redaktören Parisa Amiri. Inslagen kommer att varva politik med uppträdanden och paneldebatter.

Andrea Svanberg

Ämnen i artikeln:

NöjesguidenTV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.