Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Nöjesguiden och Scandic byter roller

Publicerad: 4 Maj 2016, 10:02
Uppdaterad: 4 Maj 2016, 10:02

För fjärde sommaren i rad går Nöjesguiden och Scandic ihop och skapar Hotell Nöjesguiden. I år flyttar hela konceptet till Scandic Rubinen på Avenyn i Göteborg.


Ämnen i artikeln:

NöjesguidenScandic

Den 11-13 augusti tar Nöjesguiden över hotellverksamheten på Scandic Rubinen i Göteborg, från rumsbokning till roomservice. Under tiden som Pelle Tamleht tar över som hotelldirektör kliver Samuel Laulajainen in som gästande redaktör på Nöjesguiden.

– Vi har jobbat med Scandic länge nu och har sett hur våra verksamheter tangerar och förstärker varandra på flera områden. Hotell Nöjesguiden är det tydligaste exemplet på detta och jag ser jättemycket fram emot att axla rollen som hotelldirektör, säger Pelle Tamleht, tillförordnad chefredaktör Nöjesguiden.

Scandic tar dessutom en tydligare roll på nöjessidan och lanserar Scandic Sessions.

– Scandic Sessions blir en scen med fokus på musik, men jag ser även möjligheter att arbeta inom fler områden framöver. Genom åren har vi lärt och inspirerats av varandra, och det här känns som ett naturligt nästa steg i vårt samarbete, säger Samuel Laulajainen, koncept manager för mat och dryck på Scandic Hotels.

Anton Äng

anton.ang@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

NöjesguidenScandic

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.