Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Njie hyllar utmaningar i ny kampanj

Publicerad: 16 april 2018, 08:09
Uppdaterad: 16 april 2018, 09:24

Tillsammans med byrån Holy Diver släpper nu Njie Foods två reklamfilmer i samband med lanseringen av Njies energidrycker. I filmerna syns både UFC-fighern Emily Whitmire och fridykaren Lance Lee Lewis. Se filmerna här.

Ämnen i artikeln:

Holy Diver

CK

Christopher Karlsson

christopher.karlsson@dagensmedia.se


Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Vimeo är blockerad under “Visa våra partners”.

I januari valde Njie foods Holy Diver som byrå.

Och nu är det dags att visa resultatet av samarbetet – när det idag är premiär för de två första filmerna i en serie om tre som ingår i kampanjen för att lansera Njies energidrycker.

– Det har onekligen varit en flygande start på samarbetet. Vi är ett expansivt och dynamiskt företag , så vi behöver en partner som kan matcha oss, både strategiskt och när det gäller att kunna vara snabba i utförandet, säger Charlotte Rosén, marknadsdirektör på Njie foods, i ett pressmeddelande.

I den ena filmen får vi se när UFC-fightern Emily Whitmire sparrar mot en annan kamsportare i öknen. I den andra följer vi med fridykaren Lance Lee Lewis ner på botten av en simbässäng – där han springer häcklöpning.

– I filmerna vill vi visa att Njie är ett dynamiskt varumärke som inte bara handlar om fysisk performance. Vi älskar ju människor som tänker fritt och utmanar både sig själva och diverse konventioner. Utmanare på riktigt alltså, i både kropp och själ. Här gestaltade av människor som tar sina favoritsporter till nästa nivå, säger Andreas Grimelund, Vd & strateg på Holy diver, i ett pressmeddelande.

Kampanjen är mer än bara en produktlansering däremot. Med den vill Njie sätta första steget i att etablera en position som ett dynamiskt varumärke.

 – Det är dessutom sjösättningen en helt ny varumärkesplattform som känns helt i linje med vad NJIE  står för, dvs  en aktiv och  hälsosam livsstil där man vågar utmana och gå sin egna väg, säger Charlotte Rosén.

Se filmen med Lance Lee Lewis här.

Credlista:

Uppdragsgivare: NJIE Foods

Charlotte Rosén, Business Development Director

Johanna F Krook, Marketing Manager

Fansu Njie, Film maker

Assan Njie, Ägare och VD

 

Byrå: Holy Diver

Andreas Grimelund, Strateg

Gustav Delin, Senior Creative

Åke Larsson, Senior Creative

Hannes Forsman, Digital Creative

 

Produktionsbolag: Emote Films

Producent: Carl Linder

Regissör: Rane

DOP: Adam Frisch

Klippare: Andreas Arvidsson

Post: The Line

VFX: Nico Knudsen

 

Musik: Patrik Berggren

 

Mediabyrå: Scream Göteborg

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev