Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Kampanjer

Nickelodeon och Plan i gemensam kampanj

Den globala kampanjen "Together for Good" uppmanar barn att göra något positivt för andra.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se


Publicerad: 21 Juli 2015, 13:28
Uppdaterad: 06 December 2015, 11:55

Ämnen i artikeln:

Nickelodeon

Tv-kanalen Nickelodeon går samman med barnrättsorganisationen Plan International i kampanjen "Together for Good", som går ut på att inspirera barn över hela världen att hjälpa varandra och göra en positiv insats i världen.

– Vi vet att barn verkligen vill hjälpa andra barn i nöd men det kan vara svårt att hitta sätt att göra det på. Det här är ett sätt att hjälpa vår målgrupp att hjälpa andra barn. Det är ett verktyg, ett sätt att inspirera och motivera varandra med idéer, säger säger Jenny Frisk, marknads- och produktchef på Nickelodeon, till Dagens Media.

kampanjsajten som lanseras i dag kan barn mellan 6 och 17 år låta sig inspireras av barn som gör något för att hjälpa andra barn – och själva erbjuda sin hjälp. I augusti kan sedan barnen ladda upp bilder och filmer som visar vad de gör för andra. I samband med det utlyses en tävling.

Resultatet av kampanjen kommer att synas på sajten, på tv och i Nickelodeons sociala kanaler.

Ämnen i artikeln:

Nickelodeon

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.