Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Narva fixar dejten i Almedalen

Publicerad: 18 maj 2016, 11:11
Uppdaterad: 19 maj 2016, 08:41

Narva lanserar ett Tinder för professionellt nätverkande.


Ämnen i artikeln:

NarvaAlmedalen

Narva har tillsammans med tech-bolaget Intros utvecklat en app för effektivt och smart nätverkande, Grip@Almedalen.

Grip@Almedalen parar ihop personer utifrån deras intresseområden.

– Appen fungerar som ett community och har liknande funktioner som Tinder. Man kan registrera sig på appen via Linked in eller Facebook och lägger upp en profil. Sen är det bara att börja nätverka, säger Sara Wretblad Carreras, innovationschef på Narva.

Hon fortsätter:

– Man träffar personer genom att swipa höger. När båda swipat höger kan man sätta igång och chatta. I appen kan man också se vilka personer som befinner sig i närheten. 

Antalet besökare under Almedalsveckan ökar från år till år och navigeringen bland arrangemang och personer blir allt svårare. Narva ser appen som en lösning på problematiken och som en stor hjälp under veckan.

– Vi vill utforska nya former av nätverkande. Vi får nu se hur det kommer fungera i Almedalen. Det är också en väldigt bra plats för den här typen av tjänst eftersom många personer är på samma ställe. Du kan träffa personer som du annars aldrig skulle ha tillgång till utan ett närverk likt Grip@Almedalen, säger Sara Wretblad Carreras.

– Vår målsättning är att testa den här typen av teknik i Almedalen. Fungerar det kommer vi låta våra kunder testa denna typ av lösning i andra sammanhang, exempelvis under stora mässor där ett verktyg likt detta kan underlätta för fysiska möten, avslutar hon.

Ebba Elfstrand

Ämnen i artikeln:

NarvaAlmedalen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News