MTR Express satsar på actionfilmer

2016-05-17 08:47  
Parkourmästaren Marcus “Zyrken” Gustafsson i MTR Express nya reklamkampanj.

Igår lanserades MTR Express sin första actionbaserade reklamfilm anpassad efter digitala kanaler.

En man iklädd svart kostym och fluga springer över hustaken i Stockholm, kastar sig ned för trappor och voltar över ett gäng ungdomar på centralstationen.

"Parkourfilmen" är den första av flera nya actionbaserade reklamfilmer i MTR Express digitala kampanj som kommer synas på Instagram, Facebook och Youtube.

– Vårt primära fokus ligger på den digitala arenan eftersom våra resor säljs på mtr.se och i vår app. Genom att producera filmer exklusivt för de sociala kanalerna, kommer vi närmare kunderna vid deras köpbeslut, säger MTR Express sälj- och marknadschef Per Nasfi i ett pressmeddelande.

Temat för den första filmen handlar om hur MTR Express hjälper resenärerna att hålla sina löften med koppling till tågens punktlighet. Mannen i kostymen är den internationella parkourmästaren Marcus “Zyrken” Gustafsson som spelar huvudrollen i filmen tillsammans stuntkvinnan Melissa Miller.

Filmen är producerad i samarbete med IMA International Management Agency som är ett skandinaviskt management- och produktionsbolag etablerat i Stockholm, London, New York och Los Angeles.

Se filmen här.

Hanna Frick

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt