Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag03.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

MTR Express Pokémonkampanj – gratis "biltåg"

Publicerad: 4 Augusti 2016, 07:15
Uppdaterad: 4 Augusti 2016, 07:21

Hakar på Pokémontrenden och erbjuder Pokémonspelare gratis resor längs med Stockholms gator.


Ämnen i artikeln:

Pokémon GoMTR Express

MTR Express som vanligtvis trafikerar sträckan mellan Göteborg-Stockholm, inför ett gratis "biltåg" i form av ett lok och tillhörande vagnar som en del av företagets marknadsföring.

Tanken är att spelare kommer kunna hoppa på "biltåget" vid olika stationer för att snabbt kunna ta sig till ny platser för att hitta nya Pokémon.

– Vi är det moderna snabbtåget och måste tänka nytt och innovativt i allt vi gör. Vår marknadsföringsstrategi handlar till stor del om att vara lyhörda, agera snabbt och hitta nya möjligheter med tydlig koppling till vår verksamhet när nya beteenden och tekniska fenomen uppkommer, säger Per Nasfi, marknadschef på MTR Express i ett pressmeddelande.

Tåget kommer att köras runt i centrala Stockholm från torsdag till måndag och stanna på platser som är av intresse för Pokémonspelarna.

Viktor Frisk från duon Samir & Viktor kommer vara värd under premiärturen som går 14.30 på idag torsdag. Även Alexander D'Rosso som blev första svensk att fånga alla Pokémon, kommer åka med på färden.

På MTR Express Facebook-sida kan den som är intresserad läsa mer om tidtabellen för turerna.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Pokémon GoMTR Express

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.