Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

MTR Express lanserar talkshow

Publicerad: 12 Oktober 2016, 09:45
Uppdaterad: 12 Oktober 2016, 11:08

MTR Express släpper talkshow med Tilde Fröling som programledare. Niklas Strömstedt och Annika Ljungberg är först ut att gästa programmet.


Som en del av MTR Express marknadsföring släpper tågbolaget talkshowen "På tåget med Tilde" med Tilde Fröling som programledare.

I talkshowen intervjuar Tilde Fröling bland andra jazzvirtuosen Gunhild Carling, fotbollsspelaren och modellen Anton Hysén, multientreprenören Bingo Rimér och magikern Julien Dauphine.

Själva programmet spelas in på MTR:s snabbtåg mellan Göteborg och Stockholm. Två kända gäster, en bartender och ett husband är stående ingredienser i talkshowen. Först ut att gästa programmet är Niklas Strömstedt och Annika Ljungberg.

Tanken är att Tilde Fröling ska skapa personliga och ärliga samtal, där gästerna inte underhåller några detaljer om sitt liv under tågsresan.

– Att få spela in sin egen talkshow ombord på ett tåg som rusar fram mellan Göteborg och Stockholm känns spännande och nytt. Att dessutom få möta alla dessa sköna gäster, ta del av deras levnadsöden, erfarenheter och tankar är både fängslande och inspirerande, säger Tilde Fröling i ett pressmeddelande.

Första avsnittet släpps idag onsdag på MTR Express Youtube-kanal.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.