Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Mood Stockholm synar modets betydelse i sömmarna

Publicerad: 26 September 2016, 08:04
Uppdaterad: 26 September 2016, 12:21

Vad säger dina kläder om dig? Det är frågan Mood Stockholm ställer sig i sin nya höstkampanj ”Speak with style”.


Ämnen i artikeln:

MoodgallerianVolt

Idag lanseras Mood Stockholms nya höstkampanj ”Speak with style”. Som ett led i detta har Mood Stockholm samarbetat med modeforskaren Emma Lindblad som analyserar vad kläderna säger om personen som bär dem.

Emma Lindblad forskar om modets identitetsskapande funktioner och sociala och kulturella aspekter, vilket även ligger till grund för alla analyser hon gör inom ramen för kampanjen.   

– Mode är en viktig kulturyttring och speglar hur vi förhåller oss till samhällets normer och formar även vår identitet. Våra klädval påverkar hur vi uttrycker vår personliga identitet och hur vi förstår oss själva och varandra, säger Emma Lindblad i ett pressmeddelande.

Kampanjen presenteras i form av annonsering med 5-serie i tunnelbanan, digitala filmer och interaktiv instagramaktivitet. Instagramaktiviteteten innebär att den som under vecka 39 lägger upp en outfitbild på sin egen Instagram med hashtag #speakwithstyle får en snabbanalys av vad plaggen säger om personen i fråga.

Mood Stockholms reklambyrå är Volt.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

MoodgallerianVolt

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.