Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Montazami visar upp Klick!

Publicerad: 12 Januari 2011, 07:54
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:25

Inför den stundande lanseringen av Klick! i Ipad släpper nu Aftonbladet en reklamfilm med Maria Montazami.


Ämnen i artikeln:

IpadAftonbladet

Reklamsnutten är egentligen en kortare version av en instruktionsfilm, som kommer att ligga inbäddad i Ipad-appen där läsarna kan få hjälp om hur man använder den.

– Vi gjorde den för att hjälpa läsarna in i produkten. Sedan tyckte vi även att det var roligt att använda oss av Maria Montazami, som är en av de populäraste svenska kändisarna just nu, säger Marica Finnsiö, utvecklingschef för mobil på Aftonbladet.

Hollywood-frun Maria Montazami är trots sin relativt korta karriär i medieljuset knappast ny i reklamsammanhang. Just nu figurerar hon i reklam för Ving och Max.

Varför valde ni just Maria Montazami?

– Vi frågade våra läsare vilka de gillar, och valet föll på henne. Hon är populär bland våra läsare, säger Marica Finnsiö.

I reklamfilmen får Maria Montazami testa på appen. "Det här är inte så complicated. Det är bara att smeka och dutta", säger hon i filmen.

Filmen kommer att visas upp på Aftonbladets egna sajt, på Facebook samt Youtube. Den längre versionen släpps i samband med Klick-lanseringen.

– Vi är alldeles i slutfasen och ska lansera alldeles snart. De sista veckorna utför vi de sista testerna, säger Marica Finnsiö.

Ardalan Samimi

Ämnen i artikeln:

IpadAftonbladet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.