Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag26.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Montazami lyfter Ving

Publicerad: 28 December 2010, 11:47
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:26

Under julhelgen har researrangören Ving enligt egna uppgifter fått in 50 procent fler bokningar jämfört med förra året. "Reklamfilmen har blivit en snackis", säger informationschefen Magdalena Öhrn.


Ämnen i artikeln:

VingOMDForsman Bodenfors

Reklamfilmen med Hollywoodfrun Maria Montazami har rullat sedan juldagen i MTG:s och TV4-Gruppens kanaler. Det är en av anledningarna till att reseförsäljningen ökat, tror Magdalena Öhrn.

– Den har stuckit ut lite. Det är många som gillar henne och tittar man i bloggosfären är det många som nämnt att hon är med i våra filmer. Den har blivit en snackis, säger hon.

Reklamfilmen kommer att fortsätta rulla "i ett par månader" till, säger hon, då januari och februari traditionellt är en stark period för sommarbokningarna.

– Det är då många barnfamiljer bokar sina sommarresor. De vill boka tidigt för att försäkra sig om ett bra boende, säger Magdalena Öhrn.

Reklamfilmen är framtagen av Forsman & Bodenfors och Sara Haag och lyfter fram just boendet på Vings resmål. Vings mediebyrå är OMD.

Turkiet, Mallorca och Kreta är just nu de mest populära resmålen.

Martin Schori

Ämnen i artikeln:

VingOMDForsman Bodenfors

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.