Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Missbruk temat i Miljonlotteriets nya reklamfilm

Publicerad: 3 januari 2017, 09:34
Uppdaterad: 3 januari 2017, 11:53

Miljonlotteriet lanserar nytt koncept – gör insats i dokumentära reklamfilmer som ska lyfta ändamålet. Se filmen här.


Miljonlotteriet har, tillsammans med reklambyrån Change, nu släppt en reklamfilm som lägger vikt på ändamålen och personerna bakom lottköpen.Under parollen ”Vinn din dröm. Och förverkliga någon annans” ska företaget uppmärksamma att varje lott har minst två vinnare i form av lottvinnaren och människorna som stöds av IOGT-NTO-rörelsen och deras arbete för att minska användandet av alkohol och andra droger.

– Vi är stolta över det arbete vårt överskott möjliggör. Det vill vi kommunicera genom mer värdeskapande kommunikation som lyfter alla våra vinnare – både lottvinnaren och de personer som stärks av IOGT-NTO-rörelsens arbete, säger Åsa Fredriksson, marknads- och kommunikationschef Miljonlotteriet, i ett pressmeddelande.

Reklamkonceptet startar från och med vecka ett och kommer gå i MTG/DNS-kanaler, online via Xaxis-nätverket och i tidningsannonser, radio, digitalt och sociala medier.

Den nya reklamfilmen handlar om Benthe, en person som i ett tidigt skede av livet hamnade i ett missbruk.

Se filmen nedan:

 

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.