Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Miriam Bryant och systrarna Lejonhjärta frontar Max Factor-kampanj

Publicerad: 30 mars 2017, 06:22
Uppdaterad: 30 mars 2017, 06:22

Max Factor vill genom sin senaste kampanj inspirerar andra till att se sin egna "faktor". "Make up ska inte vara någonting man gömmer sig bakom. Make up ska framhäva din personlighet och din faktor", säger marknadsdirektören Rozemarijn Koppenaal.


I Max Factors senaste kampanj vill varumärket lyfta att smink inte är till för att dölja det man inte är nöjda över - utan det är snarare ett redskap för att främhäva "unika ansiktsdrag".

Genom kampanjen #myfactor vill Max Factor belysa varumärkets historia. Det arv som grundaren Max Factor skapade för nästan 100 år sedan, där han "inspirerade och möjliggjorde för kvinnor att framhäva och uttrycka personlig skönhet".

– Vi är övertygade om att alla är vackra och att skönhet är någonting individuellt och bestäms av varje enskild person. Med denna kampanj vill vi uppmana alla kvinnor att vara självsäkra i sitt utseende och utrycka det med lekfullhet. Make up ska inte vara någonting man gömmer sig bakom. Make up ska framhäva din personlighet och din faktor. Max Factor kan hjälpa kvinnor till att vara mer av den dem är eller vill bli, säger Rozemarijn Koppenaal, marknadsdirektör för MAx Factor Europa, i ett pressmeddelande.

Kampanjen frontas av kända skandinaviska kvinnor så som Miriam Bryant och systrarna Victoria och Elizabeth Lejonhjärta. Tanken är att de ska ge sin personliga syn på utseende och skönhet och i kampanjfilmen berätta vilken deras "faktor" är.

Kampanjfilmen rullar även ut i Norge och Danmark och i filmen medverkar skådespelerskan Sarah-Sofie Boussnina, modellen och profilen Veneda Budny, båda från Danmark, tillsammans med norska sångaren Tomine Harket och författaren och bloggaren Linnéa Myhre.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News