Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag13.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Mini körde in bil i Weekdays butik – pr-kuppen blir reklamfilm

Publicerad: 5 December 2013, 07:56
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:54

I butiken kommer plötsligt en bil inkörandes. Inspelningen för Minis nya reklamfilm chockar kunderna på Weekday.


Ämnen i artikeln:

Mini

På Dagens Handel publicerades igår klipp från inspelningen av en ny reklamfilm för bilvarumärket Mini. Klippet visar hur en bil plötsligt kommer körandes rakt in i H&M-ägda butiken Weekday i Stockholm.

Kunderna i butiken blev minst sagt förvånade när de såg bilen köra igenom larmbågarna i entrén, raka vägen mot jeanshyllan där kunden i bilen fick hjälp att välja ett par jeans, prova och sedan köpa hem byxorna – utan att lämna bilen.

– Folk tappade verkligen hakan när han provade jeansen i bilen, det var väldigt roligt, säger Cecilia Enström, senirokonsult på Minis pr-byrå Progress.

Allt fastnade på film med hjälp av dolda kameror uppsatta i butiken. Cecilia Enström var också på plats med sin mobilkamera för att fånga reaktionerna när bilen kör in i butiken.

– Det var precis sådana reaktioner vi ville få och visa hur coolt märke Mini är. Också att bilen är så smidig att man kan köra in i en butik, säger hon.

Reklamfilmen har premiär under nästa vecka.

Malin Ljungberg

Ämnen i artikeln:

Mini

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.