Max låter dig veta hur grön din musiksmak är

2016-07-13 10:42  
Tävlingen går ut på att användare kopplar ihop sitt Spotifybibliotek som sedan analyserar alla låtar/playlists för att se hur grön musik man har. Bild: Kampanjbild Max

Max lanserar tävlingen "Har du Sveriges grönaste musiksmak?" inför Way Out West.

Som är startskottet inför Way Out West-lanseringen av Max första vegetariska (laktoovo) restaurang lanserar man tävlingen "Har du Sveriges grönaste musiksmak?"

Tävlingen går ut på att användare kopplar ihop sitt Spotifybibliotek som sedan analyserar alla låtar/playlists för att se hur grön musik man har. Bedömningen beror på hur vego själva artisten eller låten är.

– Det pratas ofta om att göra klimatsmarta val när det kommer till matvanor, men hur ser våra musikvanor ut? Hur grön är egentligen vår musiksmak? Med testet vill vi på ett lättsamt och kreativt sätt hjälpa människor att upptäcka båda nya och bortglömda artister ur ett klimatsmart perspektiv, säger Kristoffer Stenqvist, digitalansvarig på Max, i ett pressmeddelande.

Några exempel på låtar som ger poäng i tävlingen är Kraftwerk, JayZ och Emmylou Harris.

Alla som deltar tävlar om resa, boende och biljetter till festivalen.

Bakom kampanjen ligger Acne.

Amanda Törner

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt