Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Maria spelar i mobilen

Publicerad: 3 september 2012, 05:00
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:13

Spelsajten Maria.com sjösätter nu en uppdaterad sajt och ett nytt mobilt casino. Detta följs upp av en ny tv-kampanj.

Ämnen i artikeln:

SøderLigistfilm

EH

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se


Maria.com ökade vinsten med 50 procent förra året. På grund av detta och som ett led i att ytterliga stärka sin position på marknaden uppdaterar spelbolaget nu sin sajt och sjösätter även en mobilsajt.

Ligistfilm, Søder Reklambyrå och Tre Kronor Media har jobbat ihop med flera av Maria.coms kampanjer och sjösätter snart ännu en tv-kampanj för att uppmärksamma de nya sajterna.

– Maria lanserar ju i mobilen och vi gör tv-reklam på det. I reklamfilmen får vi följa en ung härlig Maria som använder spel i mobilen och är drivande i handlingen. Vad vi tagit fasta på är att spelarna kan vinna sina drömmar, säger Louis Dubois, exekutiv producent på Ligistfilm, till dagensmedia.se.

Filmen börjar spelas in nästa vecka och enligt Louis Dubois ska filmen syfta till att bjuda in till en mer generös spelupplevelse.

– Vi har tagit vara på den feedback vi har fått. Tittarna tyckte att den förra filmen var fin och rolig. Den handlade mer om varumärket, men nu handlar det om mobilspelet. Vi har promotat spel och visat spel i datorn men nu är det mobilen som är det nya, säger Louis Dubois.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev