Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Måns Zelmerlöw skriver mäklarannonser

Publicerad: 13 Mars 2012, 11:02
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:30

Mäklarhuset Notar låter ännu en kändis skriva bostadsannonserna. På fredag syns ungefär 20 av hans alster i DN Bostad.


Efter Ernst Brunner, Petter, Alex Schulman och Björn Ranelid är det nu artisten Måns Zelmerlöws tur att skriva annonser för Notar.

– Vi har använt oss av kända personer 1-2 gånger per år eftersom mäklarbranschen alltid gör samma sak och vi vill förändra lite. Vi märker att vi får publicitet och att många läser tidningen när en känd person är med, säger Pasha Sabouri, vd på Notar, till dagensmedia.se.

– Måns har ju blivit lite folkkär i och med ”Allsång på Skansen” så därför valde vi honom. Och han har skrivit väldigt roliga texter, fortsätter han.

Måns Zelmerlöws annonser har en ironisk ton, och kan exempelvis se ut så här:

”Vem har inte drömt om en bottenvåning? Tröskeln är så liten att du inte ens kommer känna när permobilen glider ut i grönskan på den härliga uteplatsen. De tidigare ägarna använde lila som nyansfärg. Det är ett krav från föreningen.”

Pasha Sabouri kan inte svara på om annonserna som skrivs av kändisar lockar fler personer till visningarna, men de ger mer trafik till Notars sajt berättar han.

– Vi kan se i besöksloggen att när vi haft en känd skribent i tidningen på fredagen så går besöksstatistiken upp ganska kraftigt under helgen.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.