Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag22.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Malou Sjörin ny kommunikationsdirektör på SJ

Publicerad: 3 November 2015, 09:42
Uppdaterad: 6 December 2015, 20:23

Efter Helga Baagøes avhopp – hon blir SJ:s nya kommunikationsdirektör.


Malou Sjörin blir ny kommunikationsdirektör i SJ. Tågföretaget har sedan i våras varit utan kommunikationsdirektör då dåvarande kommunikationsdirektören Helga Baagøe lämnade på dagen efter en konflikt med vd Crister Fritzson.

– SJ och de tjänster man levererar spelar en avgörande roll både för resenärer och samhället i stort. Det är med ödmjukhet och stor energi jag kommer tar mig an arbetet med att fortsätta stärka förtroendet för företaget och bidra i de förändringsarbeten som pågår inom företaget, säger Malou Sjörin, i ett pressmeddelande.

Malou Sjörin kommer närmast från Trygg Hansa/Codan där hon bland annat verkat som presschef och nu senast som kommunikationsdirektör för den skandinaviska verksamheten.

Malou Sjörin har även en bakgrund som strategikonsult och informationschef på Capgemini.

– SJ är ett av Sveriges mest mediebevakade företag och kommunikationen har en central del i att lyckas nå ut med alla våra förbättringar. Malou kommer att ha en viktig roll i att stärka förtroendet för SJ. Jag ser fram emot att Malou, och hennes erfarenhet av både strategiskt arbete och kommunikation, förstärker vårt team, säger SJs vd Crister Fritzson i samma pressmeddelande.

Malou Sjörin börjar som kommunikationsdirektör den 25 januari 2016. Hon kommer då att ingå i SJ:s koncernledning och ansvarar för SJs kommunikationsstab.

 

Frida Nygren

frida.nygren@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.