Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Magnum lanserar nytt "Pleasure Hunt"

Publicerad: 8 april 2014, 14:11
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:42

För att fira sin 25-årsdag utvecklar glasstillverkaren Magnum och Lowe Brindfors onlinespelet "Pleasure Hunt". Spelarna bjuds på en festlig resa genom internet.


Ämnen i artikeln:

Lowe Brindfors

Den uppdaterade versionen av "Pleasure Hunt", som är den fjärde utgåvan av spelet, kallas "The Biggest Party On The Internet", och är baserat på det klassiska spelet "Snake".

Precis som tidigare år är det produktionsbolaget B-Reel som har hjälpt reklambyrån Lowe Brindfors att ta fram spelet, som finns tillgängligt på dator, mobil och surfplatta från och med idag, den 8 april.

Nytt för i år är att spelet kommer med en ny multiplayer-funktion, där spelarna förs genom olika sajter.

– Hela finishen är modern och multiplayer-läget är helt unikt. Du kan spela mot folk runt om i världen utan att behöva någon extra teknik. Det är bara att gå in och lira direkt i browsern, säger Daniel Smedfors, kundansvarig på Lowe Brindfors, till Dagens Media.

Spelet, som har fått en egen sajt, lanseras på omkring 30 marknader världen över. Daniel Smedfors uppger att "Pleasure Hunt" genom åren har bidragit till en ökning av yngre kundgrupper.

– Det man kan säga är att varumärket har förändrats något. Förr var Magnum lite av en vuxenglass men i och med spelet så har vi märkt ett ökat intresse från yngre generationer som är mer digitala, säger han.

Han fortsätter:

– Jag hoppas och tror att multiplayerläget gör att folk tipsar varandra, och att spelet sprids på det sättet. Det har funnits demovarianter ute under en tid, och själv har jag ännu inte tröttnat på det.

Pär Ullrich

Ämnen i artikeln:

Lowe Brindfors

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.