tisdag21 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Lufthansa lär dig övertala chefen

Publicerad: 15 oktober 2014, 05:00
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:25

För att lansera den nya reseklassen "premium economy" gör Lufthansa och DDB en nordisk talkshow.

Ämnen i artikeln:

Lufthansa

YL

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se


Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Med hjälp av en experter inom övertalningsförmåga vill det tyska flygbolaget Lufthansa hjälpa svenska resenärer att bli bättre på att förhandla. Allt för att de ska kunna förhandla sig till en uppgradering till flygbolagets nya klass "premium economy" vid nästa affärsresa.

Lösningen blev en webbsänd talskhow – "The convincing show" – under ledning av komikern och före detta reklamaren David Sundin.

kampanjsajten kan besökare förutom att se showen också vinna en resa till valfri Lufthansadestination, genom att övertala flygbolaget om varför just de ska vinna.

– Det blir en hel del matnyttiga tips. Det handlar om hur man förhandlar, hur man övertygar och hur man får som man vill. Till exempel att man inte ska ljuga, om man inte är riktigt bra på det. Eller nej, man ska inte ljuga alls, så var det ja, säger David Sundin, i ett pressmeddelande.

Se filmerna nedan:

Läs Dagens Medias reportage om Lufthansas och DDBs nya kampanj och följ med bakom kulisserna på inspelningen av "The convincing show" i nya numret av Dagens Media. Som prenumerant kan du även läsa artikeln digitalt.

Du som väljer att prenumerera på Dagens Media får tillgång till tidningens artiklar både på papper och digitalt. Här finns info om hur du som prenumerant läser tidningen digitalt.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev