Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Lloyd Apotek levererar medicin med morgontidningen

Publicerad: 7 april 2015, 12:50
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:06

Cykelbud och tillsammans med morgontidningen är två av de nya sätt som Lloyd Apotek ska leverera sina produkter på.


Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

I dag lanserar Lloyd Apotek sin nya e-handelstjänst. Kampanjen är framtagen av Ahlstrand & Wållgren. En av nyheterna med e-handelstjänsten är att medicin ska kunna levereras med cykelbud.

– Kampanjen har ett speciellt fokus i Stockholmsområdet, för det här är de roliga leveransalternativen finns just nu, säger Joakim Wållgren, kreativ partner på Ahlstrand & Wållgren, till Dagens Media och fortsätter:

– De nya leveransalternativen är framtagna tillsammans med Bring och det är kul att Lloyd bryter mark där också.

Bortsett från leverans med cykelbud är det också meningen att kunder som beställer sina produkter innan klockan sju på kvällen ska kunna få den leverad tillsammans med morgontidningen.

– Det här presenterades den första april, så media hörde faktiskt av sig till Lloyd och frågade om det var ett aprilskämt. Det visar ganska mycket på hur nytänkande tjänsten är. Lloyd Apotek är inte först med e-handel på recept, men de adderar ett helt nytt lager på hur människor handlar och vill ha sina saker, säger Joakim Wållgren.

Var det ett led i pr-kampanjen att ni presenterade det just den första april?

– Nej, även om jag önskar att jag hade kunnat säga att det var det. Det behövdes helt enkelt skickas ut innan påsk eftersom allt körs igång i dag, men jag förstår att man kan tycka att tjänsterna låter bra.

Kampanjen kommer att synas i tv samt i en utomhusserie i Stockholm. Den kommer också att synas på digitala kanaler där speciella filmer presenteras för de olika leveranssätten.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.