Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Kampanjer

Ledarna öppnar kampanjsajten

Efter reklamhaveriet – där ett stort antal namn använts utan tillstånd – kan Ledarna nu öppna sin kampanjsajt.


Publicerad 2011-09-23 11:08
Uppdaterad 2015-12-06 14:57

Ämnen i artikeln:

Gyro

Dela artikeln:

Ledarna tog det drastiska beslutet att stoppa hela sin kampanj, efter att de fått kännedom om att ett stort antal namn använts utan tillåtelse.

Förutom att annonskampanjen drogs tillbaka släcktes även kampanjsajten ”Världens bästa cv” – som var själva navet i kampanjen.

Nu öppnas den igen.

– Vi är glada att nu kunna öppna ”världens bästa cv” igen, eftersom vi är mycket stolta över tjänsten och upplever att den uppskattas av många. Vi var egentligen inte oroliga för några oegentligheter när det gäller själva webbtjänsten, men ville ta det säkra före det osäkra och stängde därför tjänsten under några dagar tills vi fått svar från våra jurister, säger Niki Westerberg, kommunikationschef på Ledarna, i ett pressmeddelande.

Idén för webbtjänsten är att man ska kunna se sin karriär som en film, baserat på information från Linkedin eller information som besökaren själv skriver in. Filmen kan sedan spridas via sociala medier.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.