Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

KPA Pension i skolkampanj

Publicerad: 3 mars 2014, 07:41
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:46

En ny reklamfilm från KPA Pension utspelar sig i skolan.


Två nya reklamfilmer bygger på reklamkonceptet ”Tack för att ni tar hand om oss, vi tar hand om er sen”, som togs fram för två år sedan av reklambyrån Sverige.

Enligt KPA Pension är konceptet framgångsrikt – bland annat har andelen nöjda kunder ökat från 43 till 50 procent mellan q4 2012 och q4 2013.

En reklamfilm som utspelar sig i skolan går nu upp på tv och ska rulla i ett halvår. Till hösten släpps en film om en skolsköterska.

– Våra kunder finns inom vård, skola och omsorg och deras arbete är avgörande för att vårt samhälle ska fungera och utvecklas. Därför är det viktigt att vi förvaltar deras pensionspengar tryggt och etiskt. Och vi är glada över att vår byrå har låtit sig inspireras av berättelser från våra kunder och lyckas att förmedla vår uppskattning av deras viktiga arbete, säger Johan Sjöström, marknadschef på KPA Pension, i ett pressmeddelande.

Pernilla af Klintberg har varit projektledare och kundansvarig på Sverige. Filmen är producerad tillsammans med manusförfattaren Johan Kindbom, Tre Vänner, och regissören Jon Holmberg. Medierådgivare har varit Lina Lindén, Maxus.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.