Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag13.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Kommunals valfilm ska få svenskarna att byta regering

Publicerad: 29 Augusti 2014, 07:42
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:30

Fackförbundet Kommunal går ut i sin största reklamkampanj någonsin. Målet – att få svenska folket att rösta bort Alliansen.


Ämnen i artikeln:

Kommunal

Förhoppningen är att Kommunal ska lyckas mobilisera en miljon väljare med den nya valkampanjen, som bland annat består av en reklamfilm som tagits fram av byrån Great Beyond.

Kampanjen har ett tydligt digitalt fokus med bland annat en kampanjsajt, men reklamfilmen kommer också att gå i tv och på bio.

– Vi vill få svenska folket att välja välfärden. Då måste vi byta regering och det tänker vi tala om för minst en miljon väljare i vår största fackliga valrörelse någonsin, säger Cecilia Eklund, valledare och tf. kommunikationschef på Kommunal, i ett pressmeddelande.

Kommunal kommer också att kampanja med hjälp av samtal på arbetsplatser och per telefon.

– Vi kände tidigt att vi vill göra en film som fångar ett ögonblick där våra medlemmar gör skillnad. Därför är filmen om välfärdens hjältar navet i vår spurtkampanj, säger Cecilia Eklund i pressmeddelandet.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Kommunal

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.