Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Kampanjer

Kommunals valfilm ska få svenskarna att byta regering

Fackförbundet Kommunal går ut i sin största reklamkampanj någonsin. Målet – att få svenska folket att rösta bort Alliansen.

Dante Thomsen


Publicerad: 29 Augusti 2014, 07:42
Uppdaterad: 06 December 2015, 12:30

Ämnen i artikeln:

Kommunal

Förhoppningen är att Kommunal ska lyckas mobilisera en miljon väljare med den nya valkampanjen, som bland annat består av en reklamfilm som tagits fram av byrån Great Beyond.

Kampanjen har ett tydligt digitalt fokus med bland annat en kampanjsajt, men reklamfilmen kommer också att gå i tv och på bio.

– Vi vill få svenska folket att välja välfärden. Då måste vi byta regering och det tänker vi tala om för minst en miljon väljare i vår största fackliga valrörelse någonsin, säger Cecilia Eklund, valledare och tf. kommunikationschef på Kommunal, i ett pressmeddelande.

Kommunal kommer också att kampanja med hjälp av samtal på arbetsplatser och per telefon.

– Vi kände tidigt att vi vill göra en film som fångar ett ögonblick där våra medlemmar gör skillnad. Därför är filmen om välfärdens hjältar navet i vår spurtkampanj, säger Cecilia Eklund i pressmeddelandet.

Ämnen i artikeln:

Kommunal

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.