Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Klädbutikens tv-premiär

Publicerad: 2 Mars 2012, 12:36
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:30

Best of Brands öpnnar två nya butiker i vår. Nu går klädmärket för första gången ut i en reklamkampanj i tv.


– Att börja jobba med tv som kanal för vår kommunikation är onekligen ett både stort och viktigt steg för oss. Men det ligger i linje med den utveckling som Best of Brands nu upplever när vi öppnar två nya butiker i det nya shoppingkvarteret MOOD Stockholm mitt i city, samtidigt som vi nu också är tillgängliga för e-handel i vår nya webbshop, säger Best of Brands vd Lars Rabenius i ett pressmeddelande.

De två nya butikerna, som öppnar i mars, ligger i den nya gallerian Mood i Stockholm. Samtidigt började Best of Brands nyligen med e-handel.

– Vi har fram tills nu i huvudsak haft våra kunder i Stockholmsområdet, men från och med att vi i höstas också är tillgängliga på nätet når vi nu hela Sverige. Att kommunicera via TV är därför ett viktigt sätt att nå ut till betydligt fler, säger Lars Rabenius.

Reklamfilmen är framtagen i samarbete med reklambyrån Shiny Happy People. Filmen har premiär på måndag och går under fyra veckor i Kanal 5.

<iframe src="http://player.vimeo.com/video/37793903?title=0&amp;byline=0&amp;portrait=0" width="400" height="300" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen></iframe><p>Best of Brands TV ad March 2012 - 30 sec from <a href="http://vimeo.com/user10669665">Shiny Happy People</a> on <a href="http://vimeo.com">Vimeo</a>.</p>

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.