Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Kenza släpper Pumakollektion

Publicerad: 16 Februari 2018, 06:30
Uppdaterad: 16 Februari 2018, 06:58

Kenza Zouiten släpper Pumakollektion. Foto: Puma

"Ett av de roligaste projekten jag någonsin gjort i min karriär", säger Kenza Zouiten om samarbetet som lanseras exklusivt på Stadium.


Ämnen i artikeln:

Kenza ZouitenPuma

I höstas frontade influencern och entreprenören Kenza Zouiten Pumas kampanj "Do you". Nu tar hon nästa steg i samarbetet med sportjätten, genom att lansera en egen kollektion. Puma x Kensa, som sportkollektionen heter, lanseras den 15 februari, och kommer till en början att finnas enbart på Stadium samt i utvalda Pumabutiker.

– Att få designa en kollektion med ett så stort och coolt varumärke som Puma är ett av de roligaste projekten jag någonsin gjort i min karriär. Jag är väldigt glad och tacksam över förtroendet från dem och ser fram emot ett fortsatt samarbete! De som följer mig vet att jag älskar kontraster och att blanda olika stilar, och det kan man se i min första kollektion med de romantiska blommorna och den rosa färgen som mixas med street- och sportswear, kommenterar Kenza Zouliten.

Hela "Pumafamiljen" ser fram emot lanseringen, berättar Rutger Hagstad som är nordisk marknadschef på sportjätten:

– Kenza är helt fantastisk och hennes personlighet återspeglar sig verkligen i kollektionen. Det har varit en lång men otroligt spännande resa tillsammans, kommenterar han.

Inspiration till kollektionens design kommer från Kenza Zouiten själv.

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Kenza ZouitenPuma

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.