Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag28.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Katy Perry frontar H&M:s julkampanj

Publicerad: 10 November 2015, 11:31
Uppdaterad: 6 Juli 2016, 06:49

H&M visar de första bilderna från årets julkampanj med världsartisten Katy Perry.


Ämnen i artikeln:

H M

I dag presenterade H&M de första bilderna från årets julkampanj. I reklamfilmen, som ska vara en hyllning till julen, dyker Katy Perry upp som en fe, för att sedan samla en rad olika julkaraktärer.

Musiken i reklamen, som premiärvisas den 23 november, är en ny låt med titeln "Every Day Is A Holiday" och har specialskrivits av Katy Perry till kampanjen och producerats av Duke Dumont.

– Det var en fantastisk upplevelse att spela in reklamfilmen med Jonas Åkerlund och jag gillar verkligen H&M:s mode för säsongen. Mitt favoritplagg i kampanjen är tröjan med Elfie Selfie-motivet. Sedan jag var 13 år, då jag började utforska min personliga stil och addera prisvärt mode till min vintagegarderob, har H&M varit ett självklart val för mig. Jag hoppas att så många som möjligt tar tillfället att bära den här magiska kollektionen, säger Katy Perry i ett pressmeddelande.

I kampanjen bär Katy Perry utvalda plagg från julkollektionen, som kommer att säljas i H&M:s butiker världen över från och med mitten av november.

– Jag gillar mixen och de uppdaterade klassikerna i årets kollektion för den här säsongen. Det är plagg att trivas i – från den perfekta partyklänningen till den mysiga tröjan för sköna hemmakvällar, säger H&M:s designchef Pernilla Wohlfahrt, i pressmeddelandet.

Reklamfilmen med Katy Perry som beskrivs som "spektakulär" kommer att visas i tv och online. Hela reklamfilmen premiärvisas den 23 november på hm.com/life.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

H M

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.