Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Kaos på Zlatans reklaminspelning för Volvo

Publicerad: 15 April 2016, 06:37
Uppdaterad: 15 April 2016, 07:15

Zlatan i reklamfilm för Volvo.

Fotbollsstjärnan flydde Zlatan court i Rosengård efter att smällare kastats.


Ämnen i artikeln:

VolvoZlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic kom hem till Malmö på torsdagseftermiddagen för en reklaminspelning vid Zlatan court i Rosengård. Stjärnan hade inte utannonserat sin ankomst, men var enligt uppgift till Sydsvenskan där för att spela in en reklamfilm för Volvo.

Det dröjde inte länge förrän hundratals barn strömmade till för att få en glimt av sin idol. Enligt Malmöbon Nicklas Johansson som Sydsvenskan pratat med, blev det snabbt minst 200 barn som samlades runt platsen, vilket gjorde att kamerateamen fick svårt att göra sitt jobb.

Inspelningen ska sedan ha avbrytits, då någon kastade en smällare i närheten av Zlatan. Händelsen fångades även på film.

Därefter gav sig fotbollsstjärnan av från platsen.

– Han sa ”vad håller ni på med, vad sysslar ni med”. Sen gav han sig tillbaka sig till bilen han satt i och så åkte de två minibussarna iväg i full fart. Han måste ha blivit riktigt arg, säger Nicklas Johansson till Sydsvenskan.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

VolvoZlatan Ibrahimovic

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.