Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag25.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Kändisar leder Ikeas webb-tv

Publicerad: 18 September 2015, 06:40
Uppdaterad: 22 Mars 2016, 08:45

Ikeas nya programserie svarar på frågor om livet i hemmet.


Ämnen i artikeln:

Ikea

Idag har ”Vad gafflar ni om?” premiär, en programserie som bygger på insikter om livet i hemmet, och framför allt i köket, som Ikea samlat på sig under åren via undersökningar och hembesök.

Frågor som kommer utforskas är bland annat, varför är det så jobbigt att bjuda över folk? Hur kan vi få med barnen i köket?  

– Vi är ett nyfiket företag som framför allt är intresserade av hur folk lever hemma. Här tänkte vi att det vore kul att göra något av alla insikter vi fått genom åren och nå ut till konsumenterna med det i form av en informativ underhållningsserie, berättar Patrik Nygren Bonnier, marknadschef på Ikea, för Dagens Media.

Programledare är Martina Haag och Mogge Sseruwagi, som ska guida tittarna genom vardagslivet med dess olika orosmoment och hinder. Tittarna kommer även få träffa olika experter, som till exempel beteendevetare och inredare, som ska bidra med kunskap och information.

– Martina och Mogge valde vi för att vi tycker att det är två starka personligheter, som är underhållande och nyfikna och därför representerar Ikea på ett bra sätt, säger Patrik Nygren Bonnier.

”Vad gafflar ni om?” har premiär idag 18 september och kommer sändas i 15 avsnitt. Programserien kommer visas på vadgafflarniom.se och på Ikeas hemsida.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Ikea

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.