Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Kampanjer

Kändisar i kulturkampanj för Vänsterpartiet

Claes Malmberg, Stefan Sundström och Ann Petrén. Det är några av kändisarna som ställer upp i Vänsterpartiets nya kampanj mot vinst i välfärden.

Dante Thomsen


Publicerad: 14 Augusti 2014, 14:00
Uppdaterad: 06 December 2015, 12:31

Ämnen i artikeln:

Vänsterpartiet

Vänsterpartiets nya kampanj består av en sajt där folk uppmanas att säga nej till marknadsliberal politik.

Ulf Lundkvist, Ann Westin, Claes Malmberg och Stefan Sundström är några som har lånat ut sitt namn till kampanjen. Men det är inte bara kändisar som deltar i kampanjen.

– För oss är det viktigt med en bred manifestation mot privatiseringspolitiken, och därför välkomnar vi både etablerade och nya konstnärer, säger Vänsterpartiets kommunikationschef Marie Antman i ett pressmeddelande.

På kampanjsajten kan vem som helst ladda upp en bild, text, låt eller något annat som handlar om vad som inte borde vara till salu.

– Genom den här kampanjen kan vi samla många människors frustration och ilska över att girigheten har tillåtits prägla samhället under regeringen Reinfeldt, säger Marie Antman i pressmeddelandet.

Ämnen i artikeln:

Vänsterpartiet

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.