Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Kanarieöarna anordnar eget OS

Publicerad: 22 Februari 2018, 07:41
Uppdaterad: 22 Februari 2018, 08:30

Turistrådet på Kanarieöarna presenterar sitt egna olympiska spel #notwintergames för att marknadsföra sitt vinterklimat.


Som bekant pågår just nu vinter-OS i Pyeongchang. Och det är fler än vinterolympierna och värdlandet själva som vill utnyttja de olympiska spelen på bästa sätt.

För att marknadsföra Kanarieöarnas vinterklimat för européer satsar nu det kanariska turistrådet på att anordna sitt egna olympiska spel. Men så klart inte på något vintertema. Waves jumping, toweling, freestyle eller selfieing är några av de nya sporterna som icke-olympierna får tävla i under Kanarieöarnas egna OS: #notwintergames. Likt sommar-OS, fast den här gången i form av nya sporter.

De första dagarna av spelen ägde rum på Teneriffa och fortsätter under den här veckan på Gran Canaria.

Dessutom kommer ett flygande reporterteam dyka upp på olika turistorter runt om på Kanarieöarna och utmana turisterna att delta i spelen. Där vinnarna blir belönade med sand från ön.

I städerna London, Berlin och Oslo stadskärnor visas höjdpunkter från #notwintergames på storbildsskärmar.

Se en film från spelen nedan:

 

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.