Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag27.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Jude Law bjuder på lyxliv i nytt samarbete med Lexus

Publicerad: 16 December 2015, 07:45
Uppdaterad: 16 December 2015, 09:28

Den brittiske skådisen öppnar dörren till sin extravaganta livsstil i Lexus nya reklamfilm.


Den brittiske skådespelaren Jude Law har inlett ett samarbete med biltillverkaren Lexus, under arbetsnamnet ”The Life RX”. Bland annat medverkar han i en film, där tittaren får följa en parkeringsvärd som bjuds på en "upplevelserik och lyxig” resa.

Samarbetet med Jude Law bygger på storytelling – att skapa och berätta en historia kring Lexus premium SUV RX. Tanken är ett ge en inblick i en känd persons lite mer extravaganta livsstil, där även bilvalet spelar en viktig roll.

Inom ramen för samarbetet kommer en rad olika aktiviteter framöver, där målgruppen får ta del av ”The Life RX”, genom bland annat interaktiva videor och filmer.

Den första filmen, som börjar visas runt om i Europa idag, är inspelad på franska Rivieran och bland kullarna i italienska Fiuggi-regionen. I filmen får tittaren följa parkeringsvärden på ett hotell, när denne får nycklarna till Jude Laws Lexus RX och sedan får uppleva en resa som ger honom en känsla av lyx och äventyr.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.