Joe Labero trollar bort kortbetalningar på St1

2018-05-16 15:36  

St1 lanserar en app där kunder kan betala sina tankningar direkt i mobilen. För att markera lanseringen har en ny kampanj med magikern Joe Labero tagits fram.

St1 blir första drivmedelskedja som lanserar betal-app åt sina kunder, som ett alternativ till konventionell kortbetalning. Istället väljer man pump och godkänner i mobilen – därefter är det bara att tanka och åka. Kvittot syns direkt i appen.

Lanseringen sker i samarbete med magikern – Joe Labero. I kampanjen väcker han uppmärksamhet på St1s stationer när han till synes helt magiskt tankar sin bil utan att betala.

– I en nationell kampanj som startar i veckan kommer vi att bjuda svenska folket på en magisk upplevelse samtidigt som alla får upptäcka framtiden sätt att tanka och betala – med mobilen och inne i bilen om du vill, säger Erica Samuelsson marknadschef på St1, i ett pressmeddelande.

Kampanjen är framtagen i samarbete med Garbergs.

Credlista:

Arbetsgrupp Garbergs

Projektledare: Joakim Landin          

Produktionsledare: Lotta Thunved

Copywriter: Johan van der Schoot     

AD: Petter Ödeen/Lotta Mårlind

Producent: Annika Witkowska           

Formgivare: Jessica Carenfelt

Content: Philippa Magnusson

 

Produktionsbolag: Von Film

Regissör: Christoffer von Reis        

Fotograf: Lasse Kärkkäinen

 

Mediebyrå: Mediacom      

Social Media: Ingager

Christopher Karlsson

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt