lördag1 april

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Jocke Jonason bakom Viaplays kampanj

Publicerad: 12 april 2017, 14:05
Uppdaterad: 13 april 2017, 11:26

Bild 1/2  Reklamkampanjen kommer synas utomhus och på digitala skärmar.

I morgon är det premiär för Viaplays serie Veni Vidi Vici – bakom reklamkampanjen står kreatören Jocke Jonason.

Ämnen i artikeln:

Viaplay

HF

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


För att marknadsföra nya originalserien Veni Vidi Vici har Viaplay tagit hjälp av kreatören Jocke Jonason, som bland annat är känd för utställningen "Finally it all makes sense" på Fotografiska.

Tanken är att bilderna i kampanjen ska illustrera seriens olika lager och dimensioner. Serien berör både kampen om uppättelse, relationer och dåliga beslut. Reklambilderna är hämtade direkt ur serien som Freja Edholms läppar och bilder på karaktärerna.

– En originalserie av Rafael Edholm som inte påminner om något annat och som mixar genrer på ett oväntat sätt och som dessutom handlar om en regissör som tvingas ta jobb i porrindustrin, det är ju svårt att inte gå igång på, säger Jocke Jonason i en kommentar och fortsätter:

– Utmaningen var dock att "säga sex” utan att göra det, då serien är så mycket mer än Karstens märkliga inhopp i porrindustrin. Beroende av betraktarens fantasi och erfarenheter kan man tolka kampanjen på rätt olika sätt… sex olika sätt.

Från och med i morgon torsdag kommer kampanjen synas utomhus och på digitala skärmar runt om i Sverige och Danmark.

Om Veni Vidi Vici:

En dramaserie i tio delar med premiär den 13 april i samtliga nordiska länder, bara på Viaplay.Den danska filmregissören Karsten Daugaard (Thomas Bo Larsen) befinner sig på ett sluttande plan i livet. Hans filmer får dålig kritik och på hemmaplan blir han försörjd av hustrun Jonna (Livia Millhagen). Trängd av verklighetens villkor tvingas Karsten att lämna filmbranschen och tackar motvilligt ja till ett riktigt jobb på sin svärfar Åkes (Michael Segerström) ekologiska grisfarm. Räddningen blir vännen och tillika producenten Vincent (Rafael Edholm) som erbjuder Karsten en väg tillbaka till filmbranschen genom ett välbetalt filmjobb. Till Karstens bestörtning visar det sig vara ett jobb som porrfilmsregissör.

Arbetsgrupp:

Jens Pamp pl/NewJocke Jonason cd/AD/NewSofia Ratz ad/NewElena Jonason ad/NewBersa FotoEmma Iderot cd/ViaplayAndres Rignell Fotograf

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev