Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag28.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Jason Derulo gör Coca-Colas "VM-låt"

Publicerad: 19 Februari 2018, 07:05
Uppdaterad: 19 Februari 2018, 07:09

R&B- och popsångaren skriver låten "Colors" för företagets globala kampanj för fotbolls-VM.


Ämnen i artikeln:

Coca-Cola

Coca-Cola anlitar R&B- och popsångaren Jason Derulo för att skriva låten företagets globala kampanj för sommarens fotbolls-VM.

Låten, som går under titeln "Colors", är ännu inte släppt. Tanken med Jason Derulos nyskrivna låt är att den ska användas i samband med samtliga Coca-Colas reklamkoncept för mästerskapet i Ryssland, både innan, under och efter VM.

– Fotbolls-VM är ett globalt kulturellt och socialt fenomen. Varje gång fotbolls-VM inträffar så samlas människor tillsammans runt om i världen på grund av den spänningen och gemenskap evenemanget skapar. För oss är fotboll och musik förgrenade i de starka upplevelser och känslor som vi får när vi tittar på fotboll eller lyssnar på musik. Därför känns det extra spännande att ha en superstjärna som Jason med i vår kampanj och vi är så laddade att låta världen höra denna härliga up-beat låt, säger Ricardo Fort, vp of Global Sports Partnerships på Coca-Cola, i en kommentar.

Jason Derulo har själv skrivit och skapat musiken.

– Jag är väldigt glad och stolt över att samarbeta med Coca-Cola för att skapa en låt som hyllar varje lag och deras fans. "Colors" representerar alla flaggor och kulturer runt om i världen och alla kommer vilja dansa till den. För mig är det dessutom väldigt roligt att äntligen få prata om vårt samarbete nu när fotbolls-VM närmar sig, säger han själv i ett pressmeddelande.

Jason Derulo är bland annat känd för låtarna "Want to want med" och "Swalla".

"Colors" kommer ingå i artistens nya album, som släpps först den 16 mars.

Se Jason Derulo berätta mer om sitt samarbete med Coca-Cola nedan.

 

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Coca-Cola

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.