Jason Derulo gör Coca-Colas "VM-låt"

2018-02-19 08:05  
Jason Derulo skriver Coca-Colas "VM-låt".

R&B- och popsångaren skriver låten "Colors" för företagets globala kampanj för fotbolls-VM.

Coca-Cola anlitar R&B- och popsångaren Jason Derulo för att skriva låten företagets globala kampanj för sommarens fotbolls-VM.

Låten, som går under titeln "Colors", är ännu inte släppt. Tanken med Jason Derulos nyskrivna låt är att den ska användas i samband med samtliga Coca-Colas reklamkoncept för mästerskapet i Ryssland, både innan, under och efter VM.

– Fotbolls-VM är ett globalt kulturellt och socialt fenomen. Varje gång fotbolls-VM inträffar så samlas människor tillsammans runt om i världen på grund av den spänningen och gemenskap evenemanget skapar. För oss är fotboll och musik förgrenade i de starka upplevelser och känslor som vi får när vi tittar på fotboll eller lyssnar på musik. Därför känns det extra spännande att ha en superstjärna som Jason med i vår kampanj och vi är så laddade att låta världen höra denna härliga up-beat låt, säger Ricardo Fort, vp of Global Sports Partnerships på Coca-Cola, i en kommentar.

Jason Derulo har själv skrivit och skapat musiken.

– Jag är väldigt glad och stolt över att samarbeta med Coca-Cola för att skapa en låt som hyllar varje lag och deras fans. "Colors" representerar alla flaggor och kulturer runt om i världen och alla kommer vilja dansa till den. För mig är det dessutom väldigt roligt att äntligen få prata om vårt samarbete nu när fotbolls-VM närmar sig, säger han själv i ett pressmeddelande.

Jason Derulo är bland annat känd för låtarna "Want to want med" och "Swalla".

"Colors" kommer ingå i artistens nya album, som släpps först den 16 mars.

Se Jason Derulo berätta mer om sitt samarbete med Coca-Cola nedan.

Simon Nilsson

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt