Gå direkt till textinnehållet
SökKontaktAnnonsera
Prenumerera

Kampanjer

Ikea släpper interaktiv katalog

McCann sjösätter nu en video som visar den nya katalogen för Ikea. I videon visas hur en ny Ikea-app kommer att användas för att göra katalogen mer interaktiv.


Publicerad 2012-07-19 09:14

Ämnen i artikeln:

McCann

Dela artikeln:

Förra sommaren fick New York-byrån McCann, med Linus Carlsson i ledningen, uppdraget att göra framtiden Ikeakatalog tillsammans med inhouseteamet Icom.

Nu har McCann släppt en film som visar den nya katalogen. Katalogen ska kopplas till en app där användaren, genom att scanna sidorna, kan låsa upp filmer och bildgallerier och på detta vis titta inuti skåp och hyllor i katalogen.

– Genom kombinera ny teknologi med den klassiska papperskatalogen kommer vi att kunna presentera berättelsen om Ikeas på helt nya sätt, samtidigt som det kommer bli smidigare att köpa Ikeas produkter. Vår omgörning av katalogen kommer bidra med en förbättrad användarvänlighet samtidigt som den kommer fortsätta vara relevant året runt, har Mark Fallows, vice vd på McCann, tidigare sagt i ett mail till Adage.

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.