Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Ikea ger bort sängar i ny kampanj

Publicerad: 18 April 2013, 12:52
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:48

Sängen står i fokus i Åkestam Holsts andra kampanj för Ikea – ”Säg det med en säng”. Varje vecka utses en vinnare som får en säng broderad med ett personligt meddelande.


Åkestam Holsts första kampanj för Ikea fokuserade på sovrummet och mjuka textilier. Den andra kampanjen fokuserar på sängen.

”För att avdramatisera sängköpet och visa att var säng har sin tid vill därför Ikea inspirera till att hitta en säng som är perfekt just nu,” skriver byrån på sin sajt.

På kampanjsajten sägdetmedensäng.se, som har tagits fram i samarbete med B-reel, pågår en tävling under åtta veckor. Alla som vill har möjligheten att skapa broderade sängar som man skulle vilja ge bort till någon som är på väg in i ett nytt skeende av livet.

Kampanjen pågår fram till 31 maj och en vinnare utses varje vecka. Den får sitt meddelande broderat på en madrass som sedan ges bort till personen som meddelandet riktas till.

Den första vinnaren har utsetts och presenteras i en kortfilm, regisserad av regissören Agnes-Lo Åkerlind. Se filmen här.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.