Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag31.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

If presenterar reklambandet

Publicerad: 8 Juni 2012, 10:27
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:19

Bandet bakom Ifs reklamlåt står i fokus i nya kampanjen. "Tittarna ska få lära känna bandet", säger marknadschefen Mikael Hellman.


Ämnen i artikeln:

IfForsman Bodenfors

Från och med måndag sänds en ny If-reklam i TV4, TV3 och dess systerkanaler. Det är den första av ett antal nya filmer.

Temat är som tidigare skadehantering som det borde vara. Forsman & Bodenfors är byrån bakom och Social Club har producerat filmerna.

If har länge använt låten ”Don't worry about a thing” som en metafor för att allting blir bra. I de nya filmerna går If ett steg längre och presenterar bandet som dyker upp och sjunger låten, när någon råkar ut för en skada.

Den första filmen är en slags road-movie med If-bandet, där alla bandmedlemmarna är av olika nordiska nationaliteter. Frontpersonen skiljer sig därför beroende på vilket land i Norden reklamen sänds i.

- Med de nya filmerna tar vi bandet ett steg längre. Temat är fortfarande skadehantering som den borde vara och hur vi hjälper kunderna, säger Mikael Hellman, nordisk marknadschef på If.

- Den första filmen är ett intro, tittarna ska tydligt kunna lära känna bandet, och ge ett personligt uttryck. De kommande filmerna handlar om skadehändelser och hur man kommer till rätta med problemen på bästa sätt, fortsätter han.

Elin Andersson

Ämnen i artikeln:

IfForsman Bodenfors

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.