Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag03.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Ica livesänder med Loa Falkman på julafton

Publicerad: 19 December 2016, 12:59
Uppdaterad: 19 December 2016, 13:24

Ica livesänder med Ica-Stig under julafton.

Den 24 december går Ica live på sin Facebook-sida – och låter Loa Falkman ta rollen som årets julvärd: "Hans uppgift är att agera medmänniska"


Ämnen i artikeln:

ICA

Med mindre en vecka kvar till julafton presenterar Ica nyheten om en livesändning på Facebook.

Årets julfirande på Ica går under temat "en jul tillsammans" och kampanjen fokuserar på att tillbringa julen tillsammans – men också på högtidens baksidor.

– Utifrån det tematiska upplägget är livesändningen en intressant vidareutveckling. För oss är det här ett nytt och spännande sätt att komma i kontakt med människor och skapa gemenskap. Och det bottnar i en insikt från vår sida att det finns de som är ensamma under jul – vi tänker på dem också, säger Mats Liedholm, marknadsdirektör på Ica, till Dagens Media.

Varför väljer ni att sända live på Facebook?

– Det är en naturlig plats. Facebook är en beprövad kanal där många är aktiva och det kommer hjälpa oss att skapa räckvidd.

Julvärd för sändningen är Loa Falkman – och för den som önskar kan man dessutom chatta med honom under sändningen.

– Hans uppgift är att agera medmänniska. Loa Falkman är ett proffs ut i fingerspetsarna och han har en tydlig koppling till Ica i och med rollen som Ica-Stig. Dessutom är han en person som är spontan, varm och har humor – det kommer skapa värde i livesändningen, säger Mats Liedholm.

Loa Falkman kommer att guida tittarna genom att bland annat läsa människors kommentarer på Facebooks-sidan, dra anekdoter och fånga upp dialoger. Med start klockan 14.00 den 24:e december ska Loa Falkman, tillsammans med sonen Daniel, sköta livesändningen från Åre. 

– Jul är en högtid som handlar om gemenskap för många men tyvärr inte för alla. Kan jag erbjuda en människa sällskap under julafton så känns det bra. Det ska bli både roligt och spännande att livesända på julafton. Nu hoppas jag bara att jag klarar tekniken från Åre, säger Loa Falkman, i ett pressmeddelande.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

ICA

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.